Svar:

Hur gör man för att starta en egen omröstning?

Klicka på länken på startsidan för att skapa din egen omröstning. Om du vill att våra besökare skall kunna rösta (om frågan är allmänt hållen) så väljer du en öppen/allmän omröstning, annars väljer du en som är egen/privat.


Kan jag ändra i en omröstning efter att jag har skapat den?

Om du skapar en egen/privat omröstning när du är inloggad som medlem på sajten så kan du ändra (och ta bort den) i efterhand.


Varför ska jag bli medlem på sajten?

Det är gratis att bli medlem. Fördelen är att du kan skapa omröstningar som du själv kan ändra/ta bort. Du kan även visa länk till din egen hemsida i anslutning till omröstningen.


Varför ser jag bara resultatet i omröstningen?

Avsikten är att man bara ska kuna rösta en gång per vecka och person, så har du redan röstat i omröstningen ser du bara resultatet.


Kan man delta anonymt?

Självklart
Här kan du delta utan risk att identifieras alls. Vi sparar inga loggar på trafiken för deltagarna.


Vem ligger bakom sajten?

PlusEtt.nu är skapat och drivs av CT Konsult


Kostar det något att använda PlusEtt.nu?

Nej


Vilka villkor finns det för att skapa egna omröstningar?

Allt som läggs in på sajten måste följa svensk lag. Vi förbehåller oss rätten att radera material som vi anser bryter mot detta utan förvarning. Om du är osäker så kontakta oss i förväg för att kontrollera om vi accepterar en frågeställning.

Vi tar (självklart) inget ansvar för resultat i omröstningar. Ta det alltid med en nypa salt och som en kul grej. Nät-omröstningar KAN manipuleras, vill du ha en "säker" omröstning kan du använda vår omröstning med engångskoder (du måste vara inloggad som medlem för detta)

Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar (för att åtgärda t.ex. stavfle, sär skrivningar och användandet av Stor bokstav) i öppna omröstningar
När tas en omröstning bort?

Om en omröstning är passiv (inga röster) under 3 månader tas en omröstning bort med automatik. Om du är medlem och skapar en privat omröstning kan du själv ta bort den när du vill.